We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die om de week de drijvende kracht wil zijn van onze Sociëteit.

De Sociëteit

De sociëteit is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om samen met anderen een zinvolle ochtend door te brengen. Actuele onderwerpen worden besproken, er is ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers en regelmatig is er een spreker die iets vertelt over zijn of haar (voormalige) werk of hobby. Gezamenlijk wordt van een gezonde lunch genoten. Door de tijd heen is er een goede sfeer en onderlinge verbondenheid tussen de deelnemers ontstaan.

De Sociëteit is er elke woensdagochtend (10.00-13.00 uur inclusief lunch die door een vrijwillige kok wordt bereid) en wordt afwisselend door de huidige en een nieuwe voorzitter georganiseerd (de voorzittersfunctie kan ook door meerdere mensen worden ingevuld die elkaar volgens een rooster afwisselen);

De voorzitter organiseert het programma, enthousiasmeert, brengt gesprekken tot stand en is daarmee de drijvende kracht achter de bijeenkomst. Het is prettig als de voorzitter een goed netwerk bezit waaruit ook geput kan worden voor interessante sprekers. Daarnaast heeft de voorzitter natuurlijk de vrijheid om nieuwe activiteiten in te brengen in samenspraak met de deelnemers.

Rob en els vrijwilligerswerk

Rob en Els zijn elke woensdag aanwezig als gastvrouw (Els) en voorzitter (Rob). Rob: “Ik vind het mooi om te zien dat de deelnemers zo dankbaar en enthousiast zijn dat je dit allemaal voor hen organiseert. Er is een heel leuke band ontstaan tussen de deelnemers onderling, die inmiddels ook actief meedenken en doen. Hun geest is verscherpt en hun blik verruimd, dat doet me goed.”

Wat wij bieden

  •  Een gedreven en enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers
  • Een sfeervolle omgeving en bijzondere ontmoetingen
  • Vrijwilligersovereenkomst
  • Een WA verzekering op het tijdstip van vrijwilligerswerk
  • Vrijwilligersbijeenkomsten en scholingen
  • Gezellige activiteiten zoals kerstborrel en het jaarlijkse Evita Beach Event

Wat wij vragen

Verklaring Omtrent Gedrag

Interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Brenda de Wit, coördinator Evita Lokaal via info@evitalokaal.nl of 070 – 314 16 06

U kunt ook een afspraak maken om een keer met de huidige voorzitter mee te lopen om een indruk te krijgen van de Sociëteit.