8-weeks programma Verborgen Schatten start 20 april bij Evita Lokaal

Heeft u of uw partner / familielid / kennis interesse in literatuur? Dan is dit programma wellicht interessant. Verborgen Schatten is een door Theatermaker Guusje Eijbers geschreven methodiek en is bedoeld om senioren samen te brengen in een activiteit waarbij literatuur centraal staat. Het zijn terugkerende voorleessessies, waarbij een acteur wekelijks een ander thema introduceert.

Een koffer vol schatten
evita lokaal - levensverhaal schrijvenDe acteur heeft een speciaal ontworpen koffer bij zich vol inspirerende attributen, boeken, liefdesbrieven, gedichtjes, recepten, muziekfragmenten, grapjes, spelletjes en korte verhalen. Aan de hand van de voorleeskoffer ontstaat een levendige voorleessessie. Ook zijn er kleine opdrachten die u mee krijgt voor de volgende keer. Door het voorlezen en maken van verhalen, biedt dit programma verlichting in de vorm van troost, inspiratie en vermaak.

Interesse? U bent van harte welkom voor deze 8 thema bijeenkomsten bij dé ontmoetingsplek in de wijk, Evita Lokaal. Op donderdag 13 april van 15.30-17.30 uur start het programma en het loopt wekelijks door.

Kosten: € 62,- voor alle 8 bijeenkomsten. Of € 8,- per keer.
Data: 20 april, 11-18 mei, 1 en 8 juni en de laatste keren in overleg
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 – 314 16 06.