Evita Lokaal wordt aangestuurd door één betaalde coördinator. Zij is het gezicht van het Lokaal en heeft de dagelijkse leiding. De coördinator onderhoudt de contacten in de wijk met de bewoners, overige welzijnsorganisaties en bedrijven en gaat de samenwerkingen aan.

Vrijwilligers

Het doel is dat het Evita Lokaal zoveel mogelijk door bewoners uit de wijk gedraaid wordt. De vrijwillige gastvrouwen, -heren zorgen ervoor dat Lokaal een gezellige ruimte is waar buurtbewoners graag komen en verzorgen een goed kopje koffie met iets lekkers erbij. Daarnaast voeren zij onderhoudende gesprekken met bezoekers en voorzien hen van informatie. Zij ondersteunen verschillende activiteiten/workshops en verspreiden foldermateriaal door de wijk.

Tevens zijn er vrijwilligers die de dagbesteding ondersteunen.

Wilt u vrijwilliger worden bij Evita Lokaal?

Dan ontmoeten wij u graag! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Evita Lokaal. Dat kan telefonisch via 070-3141606 of via de e-mail (info@evitalokaal.nl)

GEZELLIGE EN INTERESSANTE ZAKEN

Evita Lokaal biedt een divers aanbod aan activiteiten voor en door wijkbewoners. Wilt u actief bezig zijn, dan kunt u meelopen met de wandelgroep op maandag. Vindt u het leuk om te blijven leren, volg dan de lezingen of kom op woensdag naar de Sociëteit. Ook kunt u eten met buurtgenoten, genieten van kunst of van een goede film. Voor mantelzorgers en Het aanbod wisselt regelmatig en staat gepubliceerd op de website: Activiteitenaanbod | Evita Lokaal.

Als u actief geïnformeerd wilt worden, abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief van Evita Lokaal. Inschrijven kan hier.