Op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Bekijk hier de vacatures bij Evita Lokaal

Draagt u graag een steentje bij aan de sociale cohesie in de wijk? U bent van harte welkom bij dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners in het Benoordenhout. Evita Lokaal biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten, die veelal georganiseerd worden door vrijwilligers. Lees onderstaande vacatures eens door en wellicht ziet u uw ideale vrijwilligersbaan erbij staan. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! Zoekt u ander vrijwilligerswerk? Evita Lokaal is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen denken en doen. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Houdt u van koken?

eten koken Zara 07

Evita Lokaal zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om als invalkok voor (kleine) groepen te koken.

Vacature bekijken

Vrijwilliger creatieve groep

creatieve activiteit evita lokaal

Bent u creatief? Houdt u van breien en haken, of naald en draad? Dan bent u wellicht de vrijwilliger die wij zoeken voor een nieuw op te starten creatieve activiteit.

Vacature bekijken

Gastheer/gastvrouw

kop koffie drinken bij evita lokaal
Houdt u van mensen en vindt u het fijn om ouderen uit het Benoordenhout bij onze activiteiten te begeleiden? Word dan gastheer/gastvrouw bij Evita Lokaal.
Vacature bekijken

Vrijwilliger Filmmiddag

filmmiddag evita lokaal

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om de filmmiddag bij Evita Lokaal te begeleiden.

Vacature bekijken

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Evita Lokaal Den Haag

Zit er geen leuke of geschikte vacature voor u bij, maar wilt u zich wel graag inzetten voor Evita Lokaal? Misschien heeft u een leuk idee om iets te organiseren? Neem contact op met Mirjam Ephraim, coördinator van het Lokaal. Zij maakt graag tijd voor u om uw ideeën te bespreken. U kunt haar mailen (info@evitalokaal.nl) of bellen (070 – 314 16 06).